Unibet gillar MMA

unibet lobby

 

Även om de inte alltid har de bästa oddsen på mma(silva – overeem), så har unibet visat att de bryr sig om sporten. I dagarna gick de ut med ett pressmeddelande där de berättade om sitt samarbete med gymmet Allstars Training Center som ligger i centrala Stockholm. Alexander Gustafsson sveriges idag mest lovande fighter inom MMA, kommer att träna på Allstars, då gymmet ägs av hans manager Manos Terzitane. Detta är ett stort steg i rätt riktning, när ett företag som unibet går in och stöttar en sport som tidvis har utmålats som våldsam i media under så många år, jag kan tänka mig att det kan ha varit svårt att knyta sponsorer av just den anledningen. Jag vet inte hur det är för er, men när Jag ser ett stort företag stödja saker jag tror på, då vill Jag gå ut och stödja det. Det finns absolut ingen bättre reklam än att stödja en bra orsak eller idrott. Jag hoppas det generar bra publicitet för sporten, och mycket goodwill till unibet från MMA fansen i sverige. Jag är övertygad om att Sverige är redo för MMA, och nu tar de ännu ett steg in i folkhemmet. Jag ser fram emot att kampsport som boxning, brottning och BJJ och annat får ett större utrymme i vårt samhälle, saker och ting blir tryggare då.
UFC kommer den 6 april ha sitt andra event i vår kära huvudstad. Alexander Gustafsson kommer då gå match mot den stenhårde Armeniern Gegard Mousasi. Vinner Alex den matchen kommer han slungas upp i toppen på en av tuffaste divisionerna i UFC. Vi får alla hålla tummarna för Alex.

Leave a Reply