Postkodlotteriets fuffel och båg

postkodlotteri

 

Personligen har Jag aldrig spelat postkodlotteriet och kommer nog aldrig göra, Jag har aldrig sett deras TV sändingar när det sänts. Anledningen till detta är enkel jag kan lukta mig till en bluff på lång väg. Ju mer Jag läser om ämnet desto klarare blir det att mina misstankar besannas, postkodlotteriet är som ett djävla pyramidspel. Lotteriinspektionen och gemeneman sväljer hela showen som vanligt, medans cheferna mjölkar ut pengar och sedan tvingar de välgörenheter de sammarbetar med att inte ta emot bidrag från andra spelbolag. Vad för sorts svin säger åt en välgörenhet att de inte får ta emot pengar? Hursomheslt om ni letar efter ett ärligt alternativ till detta bluffföretag rekomenderar Jag Paf. Förutom att det finns en djävla massa mer spel att välja mellan, så har du ett ärligt företag som i alla fall ger en känsla av medmänsklighet. Paf är snabba på att svara spelare i sociala medier, de anordnar roliga kampanjer och tävlingar där de har en samverkan och dialog med spelarna som känns verklig och äkta. Nej tack Postkodlotteriet, oavsett vilken adress Jag bor så vill Jag inte ha något med ert sektliknande fufflande att göra. Det finns en massa svenska spelbolag på nätet som är bättre, de skiter även i vart du bor.

paf3

Leave a Reply