Ny design och ny host

IMG-20130321-01119

 

Firar min nya sida med en kopp kaffe.

Ja det här med bloggande är ju en rätt ny grej för mig, när jag började blogga för 6 månader sedan hade Jag ingen tidigare erfarenhet av det, och Jag gjorde vad säkert många andra nybörjarbloggare gör öppnade jag ett konto på blogg.se. För er som inte vet är blogg.se en host eller värd där en person som vill blogga kan ha sin blogg. Men vad Jag inte visste, var att blogg.se var ett tekniskt totalhaveri och har en backoffice som ser ut som något ur en film om netscape navigator. Utöver det så är det tydligen så här att google gillar att ha något som heter meta titlar något som inte finns på blogg.se, i mitt sökande så hittade jag nikkelin på twitter, som gav mig rådet att byta till wordpress, vilket nu är gjort. Jag vill flytta över hela mitt arkiv men det var ett jättejobb då Jag satt och flyttade varje post individuellt så det blev bara de som har skrivits i år. Jag har även fått en ny logga och kommer successivt försöka göra bloggen snyggare och mer användbar, tydligen har jag mycket mer möjligheter vad jag kan göra med wordpress.

 

Leave a Reply